Speeddaten in de Brandevoorste Hoeve

Tekst & Fotografie © Jan van Lieshout

Op donderdag 22 september vergaderde het Vastgoedplatform in Helmond. Dit keer was als locatie uitgekozen de Brandevoortse Hoeve in Mierlo Hout, vlak bij de nieuwbouwwijk Brandevoort. Op het menu stond naast een speeddate een smakelijke barbecue. Met een heerlijk najaarszonnetje en een lekkere temperatuur werd er al direct volop ‘genetwerkt’ op het terras van de Hoeve.

Omdat er ook ‘gewerkt’ moest worden nodigde Irene van Geel de leden uit plaats te nemen in de zaal. Hier gaf Roy Heijnen een korte instructie. Om elkaar als platformleden nog beter te leren kennen werd voor het concept speeddate gekozen. Aan genummerde tafels bleef telkens een persoon zitten en de ander verplaatste zich. Met een aantal vragen op papier als aanzetje konden de leden zo één op één nóg beter kennis maken met elkaar. Ieder kreeg 2,5 minuut om zichzelf te presenteren. De vragenlijst bleek bij nader inzien niet nodig. De meeste leden zijn al zo inspirerend dat ze zich als vanzelf konden presenteren aan de ander. Een hele nuttige en sympathieke manier om elkaar beter te leren kennen! Jammer dat het (eindsignaal) fluitje telkens te snel kwam. Maar ja, het woord zegt het al SPEEDDATE. Niet iedereen heeft iedereen dus kunnen spreken. Daarom is een vervolg zeker een aanrader! Een bijzonder positieve ervaring. Na een korte rust en een ‘tweede helft’ was het tijd voor de derde helft. En die vond buiten plaats. Een heerlijke barbecue met een gezellige nazit.

Maar voor die van start ging nam David Swinkels het woord en gaf aan dat de vereniging verder wil groeien aan de hand van de vastgestelde ledenprofielen, deze worden nog naar de leden gestuurd. Dus heb je een tip voor een nieuw lid? leg het voor. David maakte de club tevens attent op de volgende bijeenkomst die op 24 november plaatsvindt. Herman van der Burgt lichtte een tipje van de sluier op. Het wordt waarschijnlijk een bezoek aan ASML, ook zeer interessant!

Zorg dat je er volgende keer bij bent…