Bekijk programma/sponsorpaketten

Sponsor aanmelding

2E VASTGOEDCONGRES HELMOND / PEEL – DINSDAG 1 OKTOBER 2019

Alleen voor vastgoedspecialisten

Vastgoedplatform Helmond Peel organiseert voor de tweede keer het vastgoedcongres, een unieke bijeenkomst voor iedereen die betrokken Is bij de boeiende wereld van het vastgoed. Het is intussen vijf jaar geleden dat het eerste succesvolle congres plaatsvond in het Helmondse theater het Speelhuis. Lees verder

Intussen is er veel veranderd in de wereld van het vastgoed. Tijd om bij het tweede lustrum van de vereniging een boeiende en leerzame middag te organiseren en te netwerken.

Sterk programma

Met de titel SLIM naar 2030 biedt het gratis toegankelijke congres een drietal boeiende sprekers die interactief met de zaal aan het werk gaan.

SLIM staat voor Samenwerken, Leefbaarheid, Innovatie en Mobiliteit. De sprekers zullen hun specialisme op deze terreinen graag delen met u. Het programma zal op kritische en humoristische wijze aan elkaar gepraat worden door de bekende Helmondse cabaretier Marcel Stevens.

Ontwikkel uw imago…

Het Vastgoedcongres Helmond Peel is de unieke plek om uzelf als bedrijf of instelling te profileren. Hier komen de specialisten samen. De Brainport regio en ver daarbuiten die iets professioneels doet met Vastgoed geeft op deze middag acte de presence. In een kwalitatief kader krijgt uw bedrijf, instelling of product de aandacht die het verdient. Dit congres geeft u de kans om midden in de doelgroep aan uw identiteit te werken. Meer informatie over de sponsormogelijkheden kunt u lezen in de bijgaande brochure. Een kans die u niet mag laten lopen: klik hier voor de brochure en meer informatie.

Sluit

Sponsor aanmelding

Meld u aan voor 30 juni via onderstaand formulier.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Andere sponsoren

BurgtBouw / Goorts & Coppens / Kuijpers / Rabobank